Ægte sundhed opnås ikke uden fokus på rengøring

Danskerne er mere optagede af sundhed end nogensinde før, vi spiser stenalderkost, drikker grøntsags-smoothies og går i fitnesscenteret som aldrig før. Men samtidig sløser vi mere og mere med rengøringen i hjemmet, hvilket ikke giver nogen mening, eftersom sundhed i høj grad hænger sammen med et rent hjem og et godt indeklima. Danskernes rengøringsvaner har ændret sig markant gennem den senere tid, og især de unge har fået et helt forkert billede af, hvad en ordentlig omgang rengøring egentlig indebærer.

Det betaler sig ikke at springe over hvor gærdet er lavest

Gode rengøringsvaner er gået i glemmebogen, da det ikke længere er noget man lærer hjemmefra, eller i skolen for den sags skyld. I stedet hersker der blandt de unge den forestilling, at man blot skal benytte sig af de såkaldte vidundermidler, som med et enkelt sprøjt fjerner alt skidt og snavs. Et skinnende rent og hygiejnisk resultat opnås dog kun med ægte knofedt. Man skal gerne svede lidt, men til gengæld bliver resultatet også mere end tilfredsstillende. Vi kan alle finde ud af at svinge støvsugeren, som da også er danskernes foretrukne rengøringsopgave, men basal rengøring som fx rengøring på toilettet, sløser vi frygteligt med, hvilket risikerer at påvirke vores helbred.

Vi holder de gode traditioner i hævd

Hos Perfektservice ved vi dog, hvor vigtig rengøring er, og alle vores rengøringsassistenter kan derfor deres kram. For os er rengøring et vigtigt job, som udføres med stor professionel stolthed, så hvorfor ikke lade os give en hånd med i dit hjem? Vi har mange års erfaring med rengøring hos både private og virksomheder, og vi går ikke før dine omgivelser er skinnende rene. Bestil rengøring direkte på vores hjemmeside, eller ring til os så vi sammen kan finde den perfekte rengøringsaftale til dig og dine behov!